Online Kennismarkt Propallia

27-04-2021 Consortium Propallia
Online Kennismarkt Propallia

3 juni 15.00-17.00

Ben jij actief in de palliatieve zorg in de regio’s Delft, Gouda, Den Haag of Leiden? Of je nu aan het bed staat, in het management van een zorgorganisatie zit of opleider bent: jij kunt de zorg beter maken. Hoe? Met de lessen, interventies en instrumenten die voortkomen uit het ZonMw-programma Palliantie. Meer dan zorg.

Dankzij de Online Kennismarkt van Propallia ben je weer helemaal op de hoogte én geïnspireerd. Je krijgt informatie over een scala van Palliantie-projecten en praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan in de praktijk.   

Klik hier om je aan te melden* 

 

Programma

  • Lezing ‘Implementatie in de palliatieve zorg’
  • Pitches over lessen, interventies en instrumenten uit de onderzoeken:
  • Breakout rooms: ga met onderzoekers en collega’s uit de regio in gesprek over díe thema’s die het meest aansluiten bij jou en je organisatie. 

 

* Deze bijeenkomst is bedoeld voor zorgverleners, managers en beleidsmedewerkers in zorgorganisaties en opleiders die actief zijn op het gebied van palliatieve zorg in de regio’s Delft, Gouda, Den Haag en Leiden. De organisatie streeft naar een evenwichtige samenstelling en behoudt zich daarom het recht om aan specifieke doelgroepen voorrang te geven.