Consortia nieuws

Uitnodiging Symposium Kwaliteitskader Palliatieve Zorg

Uitnodiging Symposium Kwaliteitskader Palliatieve Zorg

U bent van harte uitnodigd op het symposium 'Kwaliteitskader Palliatieve Zorg, 'de-ver-van-mijn/zijn-bed-show'? op woensdag 28 maart van 12:30 tot 17:00 uur.

Over de vraag ‘Wat is nu goede palliatieve zorg?’ hebben zorgverleners, patiënten en zorgverzekeraars met elkaar nagedacht. Zij hebben dit opgeschreven in het Kwaliteitskader Palliatieve Zorg Nederland, dat op 3 oktober uit is gekomen. Hierin is beschreven hoe deze zorg eruit ziet en wat dit bijvoorbeeld betekent in het vooruitdenken met en voor jouw patiënten.

 

Wil je weten wat je zelf kunt doen om goede zorg te geven aan mensen in de laatste levensfase? Wil je meer weten over het Kwaliteitskader Palliatieve Zorg? Je bent van harte uitgenodigd op dit symposium van Septet. Tijdens deze bijeenkomst laten wij je kennismaken met de essenties van het Kwaliteitskader Palliatieve Zorg. Na een introductie over het Kwaliteitskader Palliatieve Zorg volg je twee van de drie workshops. Na dit symposium weet je wat het Kwaliteitskader Palliatieve Zorg betekent voor je werkzaamheden en kun je ermee aan de slag.

 

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot inschrijving vindt u in het programma.

Auteur: